Sample Status Log

Top  Previous  Next

Here is what the status log will show after following the normal IISconfiguration steps.

CREATE USER AND GROUP

* Created user group (cmUserGroupDOC)

* Created user (cmUserDOC)

* Added user (cmUserDOC) to group (cmUserGroupDOC)

* Added user (cmUserDOC) to group (IIS_IUSRS)

ASSIGN FILE AND FOLDER SECURITY

* Gave group cmUserGroupDOC modify/list/read/write permissions to cmFolderRemap.txt

* Gave group cmUserGroupDOC modify/list/read/write permissions to cmURLRemap.txt

* Gave group cmUserGroupDOC modify/list/read/write permissions to cmVirtualRegistry.ini

* Gave group cmUserGroupDOC modify/list/read/write permissions to CrashMagic.xml

* Gave group cmUserGroupDOC modify/list/read/write permissions to C:\ProgramData\PdMagic\cmoDOC\Pub

* Gave group cmUserGroupDOC read & execute permissions to C:\Program Files (x86)\PdMagic\cmoDOC\Bin\ISAPI

CREATE CMREST USER

ADD APPLICATION

+ Site / Path: (Default Web SiteC:\Program Files (x86)\PdMagic\cmoDOC\Bin\ISAPI)

+ Application: (/cmDOC)

ADD ISAPI HANDLER

* Site / Instance / Path: (Default Web Site / DOC / /cmDOC)

* Set system.webServer/handlers/accessPolicy to (Read, Script, Execute)

= Handler: (Default Web SiteDOC_Handler) already exists

NEW ISAPI CGI RESTRICTION

* Section: (system.webServer/security/isapiCgiRestriction)

= An element already exists that points to (C:\Program Files (x86)\PdMagic\cmoDOC\Bin\ISAPI\cmo.dll)

SET APPLICATION USER

* Application: (/cmDOC)

* Site: (Default Web Site)

+ Set userName: (cmUserDOC)

+ Set password: (***)

SET MIME TYPES

* Section: (system.webServer/staticContent)

* Site / Path: (Default Web Site/cmDOC)

= Mime entry already exists for (.svg)

= Mime entry already exists for (.xap)

= Mime entry already exists for (.xaml)

= Mime entry already exists for (.pdxml)

SET DEFAULT DOCUMENT

* Section: (system.webServer/defaultDocument) Set enabled = true

* Site / Path: (Default Web Site/cmDOC)

= (cmo.dll) already exists as default

SET MAX ALLOWED CONTENT LENGTH

* Section: (system.webServer/security/requestFiltering) Set OverrideModeDefault to (Allow).

= requestLimits/maxAllowedContentLength already set to (524288000)

SET SERVER RUNTIME PARAMETERS

* Section (system.webServer/serverRuntime) Set OverrideModeDefault to (Allow).

= uploadReadAheadSize already set to (2147483647)

= uploadReadAheadSize already set to (4294967295)

ADD VIRTUAL FOLDERS

* Site / Path: (Default Web Site/cmDOC)

+ Added virtual directory (/CMFiles=C:\ProgramData\PdMagic\cmoDOC\Pub\files)

+ Added virtual directory (/CMCache=C:\ProgramData\PdMagic\cmoDOC\Pub\Default\Cache\$)

ADD EVENT LOG SOURCE

+ Log/Source already exist: (PdMagic/cmoDOC)

ADD APPLICATION POOL

+ Pool name: (cmISAPI32DOC)

ADD SITE TO APPLICATION POOL

+ Site: (Default Web Site) added to pool: (cmISAPI32DOC)

APPLICATION POOL SETUP

ADD SITE TO APPLICATION POOL

+ Site: (Default Web Site) added to pool: (cmISAPI32DOC)

PREPARE APPLICATION POOL

* Pool name: (cmISAPI32DOC)

+ Set ManagedRuntimeVersion: (v4.0)

+ Set ManagedPipelineMode: (Integrated)

+ Set Enable32BitAppOnWin64: (True)

+ Set AutoStart: (True)

+ Set ProcessModel.IdleTimeout: (06:00:00)

+ Set Recycling.DisallowoverlappingRotation: (True)

+ Set Recycling.PeriodicRestart.Time: (00:00:00)

+ Set Recycling.PeriodicRestart.Schedule: (03:00:00)

+ Set ProcessModelUserName: (CMDEVSERVER\cmUserDOC) Password: (***)

+ Set IdentityType: (SpecificUser)

The GIS IIS Configuration will look like this:

GIS ASSIGN FOLDER SECURITY

* Gave group cmUserGroupDOC modify permissions to C:\Program Files (x86)\PdMagic\cmsvcDOC

ADD VIRTUAL FOLDERS

* Site / Path: (Default Web Site/cmDOC)

+ Added virtual directory (/services=C:\Program Files (x86)\PdMagic\cmsvcDOC)

+ Added virtual directory (/services/heatmapfiles=C:\ProgramData\PdMagic\cmsvcDOC\output\heatmapfiles)

ADD APPLICATION

+ Site / Path: (Default Web SiteC:\Program Files (x86)\PdMagic\cmsvcDOC\pdgisservices)

+ Application: (/cmDOC/services/pdgisservices)

ADD EVENT LOG SOURCE

+ Log: (PdMagic)

+ Source: (pdGisServicesDOC)

ADD APPLICATION POOL

+ Pool name: (pdGisServicesDOC)

ADD SITE TO APPLICATION POOL

+ Site: (Default Web Site) added to pool: (pdGisServicesDOC)

APPLICATION POOL SETUP

PREPARE APPLICATION POOL

* Pool name: (pdGisServicesDOC)

+ Set ManagedRuntimeVersion: (v4.0)

+ Set ManagedPipelineMode: (Integrated)

+ Set Enable32BitAppOnWin64: (True)

+ Set ProcessModelUserName: (ThisServer\cmUserDOC) Password: (***)

+ Set IdentityType: (SpecificUser)